Красуня з Британії Got Talent Аманда Холден мало що залишила уяві, коли вона роздяглася до мізерного червоного бікіні, щоб поніжитися на сонці в приголомшливому знімку в Instagram.

Відповідний пост оприлюднили на порталі "Daily Star"

Красуня Аманда Холден продемонструвала свою підтягнуту фігуру, надівши крихітне червоне бікіні для обпалюючого сеансу сонячних ванн в Instagram.

51-річна Аманда прийняла позу, коли вона поповнила свій загар на відкритому повітрі, стоячи поруч зі стійкою Aperol Spritz для свого останнього знімка в Instagram.

Червоне бікіні з глибоким вирізом підкреслювало знамениті достоїнства Аманди, а її живіт, що нагадує пральну дошку, і рельєфний прес затьмарили всіх, залишивши її шанувальників гарячими під комірцем.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Розпустивши світле волосся на плечі, Аманда продемонструвала свою природну красу, завершивши образ темними сонцезахисними окулярами і простим браслетом.

Вона підписала знімок: "Це не реклама @aperolspritzuk, хоча, ймовірно, так і повинно бути. fbf поверне мене в сонячний Лос-Анджелес, щоб я провела чудовий відпочинок @fourseasons завдяки @trendingtravel.co.uk".

Незабаром посипалися компліменти від шанувальників, коли один з них сказав: "Така приголомшливо красива, така сексуальна. Ти просто чудова, Аманда".

Нагадавши, Аманда Холден у важкій позі похвалилася своєю формою.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Аманда Холден в прозорому вбранні показала свої форми.