Алла Пугачова та Максим Галкін показали як вони змінились після переїзду до Ізраїлю

Зірки російської естради та телебачення Максим Галкін та Алла Пугачова не підтримали агресію в Україні та через свої погляди разом з дітьми були змушені виїхати до Ізраїлю. Зірки показали в соціальній мережі Іnstagram фото, як вони зараз виглядають.

Максим Галкін та Алла Пугачева. Фото: скріншот instagram.com/alla_orfei

Життя в іншій країні дало про себе знати. На фото можна побачити, що Максим дуже змінився, його навіть важко пізнати. Алла Борисівна теж. Вона виглядає більш природно та розкуто, на обличчі майже немає макіяжу.

Слід зазначити, що не всі прихильники оцінили такий крок зіркової пари. Деякі розцінили це як "зраду" та у коментарях в соціальних мережах дорікають їм за такий крок.

Як зауважили прихильники, пара дуже змінилися після нетривалого життя за кордоном.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

В коментарях підписники зауважили, що в Росії Алла Борисівна була така причепурена, с тильна, слідкувала за собою, виглядала молодшою. Зміна країни проживання не пішла на користь Примадонні, зауважують шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/alla_orfei

Також зауважили прихильники, що Алла та Максим страждають без Росії.

Коментар. Фото: скриншот instagram.com/alla_orfei

Проте, інші прихильники нічого поганого в таких змінах не бачать. Навпаки, вони підтримують зіркову пару, кажуть що тепер вони виглядають розкутими та природними.

Коментар. Фото: instagram.com/alla_orfei

Крім того їм побажали довгих років життя та міцного здоров'я.

Нагадаємо, Оля Полякова розповіла про сильну депресію: як з цим впорається зірка.

До слова, Катя Репяхова зізналася про свої досягненя: справа не лише в народженні сина.

Раніше ми писали, що Максим Галкін, який виїхав у Ізраїль , зробив важливу заяву: "Не буде таким".