Коміка "Суботнім вечором в прямому ефірі" звинуватили в "інсценуванні" його відносин із зіркою реаліті-шоу і засновником SKIMS, оскільки фанати оскаржують його дії у виявленому відео.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Шанувальники звинуватили Піта Девідсона в інсценуванні його відносин з Кім Кардашьян.

Як повідомляє Daily Mirror, пильні критики поставили під сумнів наміри Піта щодо модного магната Кім після «підозрілого» кроку, який він зробив у попередньому інтерв'ю.

Комік Saturday Night Live зустрічається із зіркою Keeping Up With The Kardashians з жовтня минулого року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У повторно з'явився кліпі комік поспілкувався з людьми у віртуальному інтерв'ю, яке в лютому викликало у багатьох здивування.

Піт Девідсон ТикТок
Піт Девідсон ТикТок

Обличчя Піта залишилося досить червоним, коли інтерв'юер, Кей Адамс, помітила тонкий жест, який він зробив своїй новій дівчині на тлі чату.

"Це свічка Кардашьян у тебе на іншому плані? У мене хороший зір", - пожартувала вона.

У відповідь на її запитання досить збентежений Піт сказав: "Так, це так. Тобто. Це саме те, що є".

З тих пір відео знову з'явилося на Reddit, і фанати з орлиним поглядом тепер обговорюють, чи була свічка навмисно поміщена перед камерою, щоб привернути увагу.

Один з користувачів викликав Піта і звинуватив коміка в тому, що він навмисно «інсценував» свій роман з Кім.

Піт Девідсон ТикТок
Піт Девідсон ТикТок

Вони писали: "Те, як була поставлена свічка, було вельми підозрілим. Це було перше, що я побачив під час інтерв'ю".

У той час як інший прокоментував: "Він так чітко помістив цю свічку в поле зору, щоб розмова призвела до його відносин з Кім".

"Піт живе за рахунок впливу, який він отримує від знайомства з Кім. Це інтерв'ю тільки доводить це", - втрутився хтось ще.