Лідер групи ДДТ влучно дорікнув росіянам та поясним, що, на його думку, є справжньою Батьківщиною

Під час одного зі своїх концертів Андрій Шевчук звернувся до залу з відвертою промовою. Як завжди, фронтмен, висловив своє щире ставлення до такого поняття як Батьківщина, що воно означає для росіян. Відео було оприлюднене на фан сторінці співака в Іnstagram.

Юрій Шевчук. Фото: скриншот відео
Юрій Шевчук. Фото: скриншот відео
Юрій Шевчук. Фото: скриншот відео

Нагадаємо, що ще у кінці лютого рок-музикант Юрій Шевчук не підтримував військові дії російської армії в Україні. На його думку, те що зараз відбувається - це жахливо, він категорично проти будь-яких силових рішень.

Подія відбулась в російському місті Уфа, де група 18 травня виступала з концертом. Під час виступу у заповненій залі співак несподівано звернувся до глядачів з промовою: "Батьківщина, друзі, це не д*па президента, яку треба весь час мусолити, цілувати! Батьківщина - це бабуся-жебрачка на вокзалі, що продає картоплю! Ось це Батьківщина!"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото: скриншот instagram.com/yuri_shevchuk_forever/

Слід зазначити, що зал аплодував після слів співака, а на сторінці прихильники висловили підтримку співаку та подякували за те, що він висловив справжню громадянську позицію та дописали "Ні війні".

Коментар. Фото: Скриншот instagram.com/yuri_shevchuk_forever/

Також підписники зауважили, що ніколи не сумнівалися у своєму кумирі, "Шевчук - справжній", - написано в одному з коментарів.

Нагадаємо, українці розгадали, хто ховається під маскою "килиммена" у складі Kalush Orchestra: причому тут "Танцюють всі".

До слова, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолєс розслабилася під пальмами, поки в Україні війна: "Не боюся".

Знай.ua писав, що кума Дзідзьо Цибульська розповіла, що з нею зробив стрес через війну: "Смачненька булочка"