Видання Der Spiegel провело розслідування та з'ясувало, що молодша дочка російського президента зустрічалась з Зеленським

Катерина Тихонова. Фото: скриншот відео

Як стало відомо, молодшої дочки президента Росії Катерини Тихонової був роман з зеленським. Про це повідомляє німецьке видання Der Spiegel. Зауважимо, що мова йде не про президента України, а про відомого танцюриста балету.
Як кажуть у виданні, на їх роман вказують внутрішні документи з Москви, крім того, Катерина досить часто літала до Німеччини. Крім того, у ЗМІ з'явилась інформація, що в них народилась спільна дочка. Відповідно до свідчень анонімних джерел інформації, у 2017 році, під час одного з перельотів, були придбані документи, на ім'я Катерини Тихонової, Зеленського та маленької дівчинки. Як звати дитину в інформації не уточнюється.

Хореограф Ігор Зеленський

За яких обставин пара познайомилась невідомо. Проте, після розлучення Катерина почала досить часто літати до Мюнхена.
Що відомо про танцюриста Зеленського. Зараз йому 52 роки, свого часу він був талановитим солістом російського балету, а у 2016 році очолив Баварський балет у Мюнхені. Слід відмітити, що на відміну від президента україни, він блондин з блакитними очима, його звати Ігор. Попри те, що контракт має закінчитися з ним у 2026 році, Зеленський звільнися з посади у квітні 2022. Говорять, що він пішов на такий крок через те, що не бажав підтримувати агресію Росії в Україні.
Пара досить щільно приховує своє особисте життя, де зараз вони разом з дочкою перебувають невідомо, на телефоні дзвінки видання вони не відповідають.