Компанія Sky випустила новий трейлер і перший кадр майбутнього п'ятисерійного міні-серіалу "Ця Англія", в якому актор і режисер Кеннет Брана грає Бориса Джонсона.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Актор "Гаррі Поттера" сер Кеннет Брана перевтілився для своєї нової ролі прем'єр-міністра Бориса Джонсона в новому п'ятисерійному міні-серіалі.

Sky випустила перші фотографії та трейлер "Ця Англія", на яких нагородами актор і режисер виглядає невпізнанним, коли він зображує Бориса Джонсона в перші місяці його перебування на посаді.

Каннет Бран
Каннет Бран

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На фотографіях видно, що Кеннет носить лицьові протези і світлий перуку, а також одяг, включаючи костюми і верхній одяг, аналогічну тій, в якій прем'єр-міністр був помічений на публічних заходах.

Кеннет Брана, який нещодавно отримав премію "Оскар" і BAFTA за свій отримав визнання критиків фільм "Белфаст", виглядає в цій ролі зовсім по-іншому, а фанати коментують його трансформацію в соціальних мережах.

Серіал про Бориса Джонсона
Серіал про Бориса Джонсона

Один сказав: "Чорт візьми, хороша спроба", а другий додав: "Чорт візьми, це жахливо гарне схожість".

Кеннет, який відомий своїми ролями, такими як Гілдерой Локхарт у «Гаррі Поттері та таємній кімнаті», і режисурою таких фільмів, як «Франкенштейн» і «Смерть на Нілі» Мері Шеллі, приєднається до ряду знаменитостей у новому міні-серіалі з п'яти частин «Ця Англія».

Режисер Майкл Уінтерботтом, в серіалі також зіграють Офелія Ловібонд в ролі дружини Бориса Джонсона Керрі і Ендрю Б'юкен з The Crown в ролі тодішнього міністра охорони здоров'я Метта Хенкока.

Каннет Бран
Каннет Бран

Це лише деякі з відомих фігур, які будуть зображені в новому міні-серіалі, який в першу чергу буде присвячений пандемії COVID-19 і рішенням, прийнятим в той час в парламенті і на Даунінг-стріт.