Недавні фотографії співачки Don't Start Now в бікіні в соціальних мережах, без сумніву, змушують її шанувальників відчувати жар під коміром, коли співачка знімається, гріючись на сонці.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Останні знімки Дуа липи в Instagram позбавили її підписників дару мови.

36-річна співачка Hotter Than Hell дійсно переконалася, що її шанувальники спітніли після того, як вона поділилася підбіркою своїх палючих знімків в яскравому бікіні з квітковими нитками.

Відзначена нагородами співачка опублікувала відео, на якому вона байдикує біля річки перед тим, як пірнути в прохолодну воду перед своїм концертним виступом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дуа виглядала сенсаційно, коли вона виставляла напоказ свій вражаючий прес, вбираючи чудове сонячне світло.

На одному знімку співачка Рhysical дражнить свою струнку фігуру, розпластавшись по траві на ковдрі для пікніка.

Вона підписала пост в Instagram: "Купання в річці перед шоу", а потім смайлик з рожевою квіткою.

На іншому знімку до Дуа приєднується кілька друзів, які байдикують в купальних костюмах.

Минуло зовсім небагато часу, як її вірний легіон послідовників стікався в розділ коментарів, щоб похвалити її чудову зовнішність.

Співачка, володарка британської премії, була в Мюнхені напередодні свого останнього турне по Німеччині.

В даний час Дуа знаходиться на європейському етапі свого туру, вже виступаючи у Великобританії. Після Німеччини вона виступить в Австрії, Італії, Франції та Іспанії, а потім виступить в Канаді та Південній Америці.