Модель OnlyFans Демі Роуз Моубі порадувала шанувальників ще одним приголомшливим знімком її гламурного способу життя, коли вона виставляє напоказ свою персикову попу в крихітному білому бікіні.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Instagram-сенсація Демі Роуз змусила серце битися швидше, зробивши недавній зухвалий знімок сідниць.

27-річна модель Демі виглядала засмаглою і підтягнутою, коли на ній було ефектне ледь помітне біле бікіні для гри в теніс.

На знімку, яким поділилися зі своїми 19,6 мільйонами підписників, дражлива спокусниця показала свій персиковий зад, коли вирушила грати.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Красуня OnlyFans постала перед камерою на ще одному спекотному знімку, який майже нічого не залишав уяві, коли вона продемонструвала свою неймовірну фігуру у вигляді пісочного годинника.

Зірка доповнила сумнівний тенісний наряд парою чорних сонцезахисних окулярів і білими кросівками для фітнесу.

Її простий підпис свідчив: "Практика робить досконалим!" супроводжуваний смайликом.

У зірки були довгі каштанові локони, заплетені в чарівні хвилясті кіски, захищені білою пов'язкою на голові, яка доповнювала фітнес-образ.

Вірний легіон підписників Демі зібрався в розділі коментарів, щоб похвалити її чудову зовнішність.

Демі Роуз
Демі Роуз

Модель OnlyFans нещодавно опублікувала в своїх історіях в Instagram, де вона виглядала абсолютно невпізнанною, сяючи в сліпучому мокрому знімку.

Демі не новачок, коли справа доходить до зміни її зачіски і зовнішнього вигляду, і нещодавно вона зазнала міні-трансформацію.