Повідомляється, що 43-річна жінка відклала свої плани на весілля з нареченим Карлом Вудсом після того, як визнала себе винною в порушенні заборонного судового наказу щодо нареченої свого колишнього чоловіка.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Колишня гламурна модель Кеті Прайс, як повідомляється, відклала свої плани на весілля з Карлом Вудсом після того, як її попередили, що їй загрожує в'язниця.

43-річна жінка протягом декількох місяців ділилася весільним натхненням і в січні розповіла в програмі "Доброго ранку, Британія", що вона повинна скоро вийти заміж.

Хоча джерело стверджує, що тепер все "зависло в повітрі" після того, як Кеті зізналася в порушенні судового наказу на цьому тижні.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Кеті визнала себе винною в порушенні правил проти нареченої свого колишнього чоловіка Кірана Хейлера Мішель Пентікост і може бути засуджена до п'яти років позбавлення волі.

Зірка реаліті-шоу була спочатку заарештована 21 січня за звинуваченням в тому, що вона відправила Мішель образливе текстове повідомлення, назвавши її «шматком ла*на» і «відстійним шлаком».

Незважаючи на початкове заперечення звинувачення в магістратському суді, 25 травня Кеті визнала себе винною в королівському суді Льюїса.

Кеті Прайс і Карл Вудс
Кеті Прайс і Карл Вудс

Це означає, що весільні плани тепер зупинені, оскільки джерело повідомило The Sun, що Кеті "відчайдушно" виходить заміж за Карла.

Вони сказали: "Вона відчайдушно хоче вийти заміж за Карла, але все відкладено до дати винесення вироку в суді".

В даний час Кеті перебуває на 16-тижневому умовному терміні за водіння в нетверезому вигляді після того, як в минулому році вона розбила свій BMW в нетверезому вигляді.

Людина може бути відкликаний у в'язницю на термін умовного ув'язнення, якщо він порушив умови своєї ліцензії.

Зазвичай суд при винесенні вироку зосереджується на новому скоєному злочині і бере до уваги початковий термін як обтяжуюча ознака.

Що стосується Кеті, її можуть посадити у в'язницю на п'ять років з 16 тижнями одночасно або, можливо, понад основний вирок.