Зірка реаліті-мільярдер дала фанатам можливість поглянути на своїх тримісячних сина і дочку, яких вона ділить з репером Тревісом Скоттом.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кайлі Дженнер поділилася рідкісною фотографією свого новонародженого сина, який грає зі своєю сестрою Стормі, оскільки фанати все ще чекають оголошення імені тримісячного малюка.

Зірка реаліті-шоу поділилася фотографією своїх двох дітей з репером Тревісом Скоттом у своїй історії в Instagram після того, як тримала новонародженого подалі від публіки після пологів у лютому.

Обличчя дітей приховані на чарівному знімку, на якому основна увага приділяється їх крихітним ніжкам поруч один з одним, коли Стормі, 4 роки, стоїть поруч із зеленим джемпером хлопчика.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Кайлі Дженнер Сторіс
Кайлі Дженнер Сторіс

"Я зробила ці маленькі ніжки", - написала мама двох дітей поруч з фотографією.

Магнат макіяжу і репер Sicko Mode тримала свого сина в таємниці з моменту його народження, але поділилася кількома фотографіями новонародженого з закритим обличчям.

Минулого тижня сестра Кайлі, Хлоя Кардашян, зізналася, що вона була рушійною силою початкового вибору імені дівчинки.

Виступаючи в епізоді подкасту Not Skinny But Not Fat, 37-річна Хлої розповіла: "Вона сказала, що хоче список імен. Я дала список імен. І я не знаю, чи сказала вона лише імена W. але там було багато імен W".

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

Дженнер розповіла USA Today в інтерв'ю про те, як вона відчувала, що спочатку поспішала вибрати ім'я для свого сина.

"Нам потрібно було швидко підписати свідоцтво про народження, і тоді я знала, що в ту секунду, коли я підписала свідоцтво про народження, я, ймовірно, збираюся змінити його ім'я", — розповіла вона.

"Це просто не підходило йому. Ми ще офіційно не змінили його ім'я. Ми в процесі, тому було б неправильно ділитися чим-небудь, якщо у нас немає офіційної назви".