Поп-красуня Джей Ло, що позує біля басейну в Лос-Анджелесі в купальниках, коли вона і її наречений Бен Аффлек сподіваються зв'язати себе узами шлюбу після відновлення своїх відносин через 20 років після їх розриву.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Поп-красуня Дженніфер Лопес перейшла в "літній режим" і запалила спеку, позуючи в крихітному роздільному бікіні.

У серії знімків Instagram біля басейну в Лос-Анджелесі у вівторок (31 травня) мати двох дітей продемонструвала свою приголомшливу фігуру у відвертому вбранні.

52-річна суперзірка також носила халат з метеликами і квітами, а також сонцезахисні окуляри Versace.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Співачка і актриса Лопес описала фотографії як "літній режим: активований" і включила відео, на якому вона демонструє свої визначні пам'ятки.

Її наречений Бен Аффлек не фігурував в її повідомленнях, але пара відновила свій роман з квітня 2021 року — через два десятиліття після розриву їх першої заручини.

На вихідних засновник JLo Beauty повідомив про святкування Дня пам'яті, американського свята, що відзначається в останній понеділок травня в пам'ять про чоловіків і жінок, загиблих під час служби в збройних силах США.

Зірка "Виходь за мене заміж" сказала: "Приєднуйтесь до мене сьогодні, щоб вшанувати пам'ять всіх військовослужбовців, жінок і чоловіків, які служили нашій країні і принесли найвищу жертву заради нашої свободи".

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес потішила фанатів ефектним знімком.