Експерт зі зв'язків з громадськістю передбачив, що Джонні Депп стане «однією з найприбутковіших світових зірок» після його сенсаційної перемоги в суді над колишньою дружиною Ембер Херд.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Перемога Джонні Деппа в справі про наклеп проти його колишньої дружини Ембер Херд в середу допоможе повернути його назад в голлівудський список А.

Один консультант з управління репутацією навіть вважає, що кар'єра Деппа в кіно злетить до небес і може навіть стати «найбільш високооплачуваним актором в історії».

Джонні Депп і Ембер Херд
Джонні Депп і Ембер Херд

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Олександра Вілья з In House PR вважає, що Херд і її команда "зустрінуться у важкій битві", щоб відновитися в найближчому майбутньому, але можуть також відновитися, оскільки "Голлівуд любить повернення".

Депп, якому присяжні присудили 10 мільйонів доларів в якості компенсації за збиток і 5 мільйонів доларів в якості штрафних санкцій в його позові про наклеп.

Присяжні також присудили Херд компенсацію в розмірі 2 мільйонів доларів.

Джонні Депп
Джонні Депп

Експерт зі зв'язків з громадськістю Вілья, який представляв номінованих на "Оскар" зірок і фільми протягом двох десятиліть, сказав: "Є аргумент, що Джонні знову став однією з найприбутковіших зірок у світі. Його кар'єра злетить до небес. Він не тільки тримає в своїх руках серце споживача, але і, можливо, зможе вибирати деякі з найбільших фільмів, які вийдуть в найближчі кілька років. Він міг би стати найбільш високооплачуваним актором у світі за всю історію... Джонні заробив голлівудським студіям мільярди доларів за останні кілька десятиліть. Саме тому у нього 40 років роботи і улюблених глядачами проектів. Прикладом, я відчуваю, підтримки публіки є його аромат Sauvage, проданий рекордним тиражем. Телевізійні мережі показують тут, в США, фільми про "Піратів Карибського моря" один за іншим. В очах більшості громадськості він страждав і час від часу демонстрував своє життя, повне страждань і проблем у відносинах. Не за гроші, а за відновлення репутації".