Вірний легіон шанувальників Джонні Деппа відреагував в соціальних мережах на вердикт, винесений присяжними в ганебному судовому процесі про наклеп між ним і його колишньою дружиною Ембер Херд.

Дану публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Шанувальники Джонні Деппа відзначили вердикт суду про наклеп, в ході якого голлівудська зірка подала в суд на свою колишню дружину, актрису Ембер Херд, за наклеп.

58-річна зірка "Піратів Карибського моря" подала до суду на 36-річну Ембер на 50 мільйонів доларів, стверджуючи, що її стаття для Washington Post про домашнє насильство була про нього незважаючи на те, що вона не називала його безпосередньо.

Присяжні одноголосно прийняли рішення на користь Деппа, погодившись з його твердженням про те, що стаття Ембер обмовила його.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Ембер Херд: скріншот з YouTube
Ембер Херд: скріншот з YouTube

Вони вирішили, що заява була помилковою, наклепницькою і сказаною зі злим умислом, і акторові була присуджена компенсація в розмірі 15 мільйонів доларів.

У Твіттері шанувальники відзначеного нагородами актора тріумфально відсвяткували вердикт журі.

"Я такий щасливий за цю людину. Він повинен говорити правду і досягти успіху в цьому".

Серед знаменитостей, які прокоментували вирок, був ведучий "Матч дня" Гері Лінекер, який написав у Twitter: "Депп перемагає і отримує імунітет Херд".

Джонні Депп
Джонні Депп

У своїй заяві, поширеній через його представника, пан Депп сказав: "Шість років тому моє життя, життя моїх дітей, життя найближчих мені людей, а також життя людей, які протягом багатьох, багатьох років підтримували і вірили в мене назавжди змінилися. Все в одну мить. Через засоби масової інформації на мене були висунуті помилкові, дуже серйозні і кримінальні звинувачення, що викликало нескінченний шквал ненависницького контенту, хоча ніяких звинувачень проти мене так і не було висунуто. Він вже двічі здійснив навколосвітню подорож за наносекунду і зробив сейсмічний вплив на моє життя і мою кар'єру. А шість років по тому присяжні повернули мені життя. Я дійсно смиренний".

Ембер Херд і Джонні Депп
Ембер Херд і Джонні Депп

Джонні і Ембер одружилися в лютому 2015 року, а в травні 2016 року актриса подала на розлучення.