75-річний Елтон Джон був помічений в інвалідному візку, щоб пересуватися всього за кілька днів до того, як він повинен виступити перед королівською сім'єю разом зі знаменитими друзями на ювілеї королеви.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Елтон Джон був помічений в інвалідному візку, щоб пересуватися перед своїм виступом на святкуванні платинового ювілею королеви.

Нещодавно легендарному співакові довелося взяти перерву в своєму турі Farewell Yellow Brick Road Tour через проблеми зі здоров'ям.

Елтон Джон
Елтон Джон

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

75-річний чоловік пересувався в інвалідному кріслі, щоб полегшити собі пересування, і виглядав як ніколи чудово в синьому спортивному костюмі Gucci з монограмою і червоною смугою на рукавах і манжетах.

На ньому була чорна маска, коли він сидів у кріслі в аеропорту Лейпцига, звідки прямував додому в Ніццу.

Елтон з'явиться разом з Дайаною Росс для заздалегідь записаного виступу під час святкування ювілею.

Елтон Джон
Елтон Джон

Елтон і раніше покладався на інвалідні коляски, особливо в 2019 році, коли у нього була вивихнута кісточка.

Він використовував апарат, щоб рухатися, і сказав, що "навіть вивихнута кісточка" не могла перешкодити музиканту "побачити один з найкрасивіших музеїв у світі" під час його перебування у Флоренції.

Елтон Джон
Елтон Джон

Елтон також збирається виступити в Гайд-парку 24 червня з величезним зірковим складом, в який входять такі знаменитості, як Ріна Саваяма, Габріельс, Let's Eat Grandma, Бервін, Томас Хедон, Том А.Сміт і Хуаніта Юка.

Нагадаємо, що знаменитий Пол Маккартні згадав концерт у столиці України.