Кім Кардашьян зізналася, що спочатку вона просто "спала" з Пітом Девідсоном, перш ніж малоймовірна пара почала зустрічатися і стала притчею у всьому світі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Красуня розповіла в програмі The Kardashians про свій новий роман, який виник після її розриву з третім чоловіком Каньє Вестом.

Дует познайомився, коли Кім вела "Суботнім вечором в прямому ефірі", де вони поцілувалися під час комедійного скетчу "Жасмин і Аладдін".

Але 41-річна жінка зізналася, що зацікавилася ним після того, як почула про його "бісову великоу енергію", яка вперше виникла після того, як його колишня наречена Аріана Гранде, здавалося, натякнула, що він досить добре обдарований.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кім Кардашян: скріншот з DailyStar
Кім Кардашян: скріншот з DailyStar

Виступаючи на своєму шоу Hulu і Disney+, Кім сказала: "Я знімалася в SNL, а потім, коли ми цілувалися на сцені, це була просто атмосфера, і я думала: "О, чорт, може, мені просто потрібно спробувати щось інше. Але Піт не приходить на мій афтепаті. Всі були на моєму афтепаті. Не звертає на мене уваги. Отже, через кілька днів я зателефонувала продюсеру SNL і запитала: "Гей, у тебе є номер Піта?" І вони такі: "Так".

Мама чотирьох дітей продовжила: "Я пишу йому. Я навіть не думала: "Боже мій, У мене з ним будуть відносини".

Кім Кардашян і Піт Девідсон: скріншот з DailyStar
Кім Кардашян і Піт Девідсон: скріншот з DailyStar

Однак явно існувала романтична зв'язок, так як в наступні місяці пара залишалася стабільною, навіть з'являючись в Лондоні на милому вечірньому побаченні.

Кім продовжував: "Піт повинен бути буквально найкращою людиною, яку я коли-небудь зустрічав. Як найкраще серце. Люди завжди будуть говорити: "О, він такий кумедний"

І виявляється, що Піт цікавився Кім протягом деякого часу, так як він написав спільній подрузі Меган Фокс, щоб попросити її номер телефону, але зірка «Трансформерів» сказала йому, що у нього немає шансів з нею.

Сторіс Кім Кардашьян
Сторіс Кім Кардашьян

Вона сказала: "Мені здається, що я вирушаю в цю нову подорож. Це рік про мене і про те, щоб робити те, що я хочу і що робить мене щасливою, і мені майже здається, що збулася мрія".

Нагадаємо, що Кім Кардашяьн похвалилася соковитим тілом в стрінгах.