Ембер Херд "абсолютно не в змозі" виплатити своєму колишньому чоловікові Джонні Деппу збиток, присуджений йому присяжними у справі про дифамацію після того, як було прийнято рішення, що вона повинна виплатити йому 12 мільйонів фунтів стерлінгів.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Актрисі "Аквамена" було наказано виплатити 15 мільйонів доларів своєму колишньому чоловікові після того, як присяжні одноголосно винесли рішення на його користь після виснажливого шеститижневого судового розгляду, в ході якого на очах усього світу були оприлюднені шокуючі одкровення про їхні стосунки.

Присяжні знайшли на користь зірки "Піратів Карибського моря" Джонні по всіх пунктах його справи, наказавши пані Херд виплатити йому 10 мільйонів доларів в якості компенсації за збиток і ще 5 мільйонів доларів в якості штрафних санкцій.

Ембер Херд: скріншот з DailyStar
Ембер Херд: скріншот з DailyStar

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Її адвокат Елейн Бредехоф розкритикувала результати судового розгляду і стверджує, що її клієнт не в змозі відшкодувати збиток Джонні.

Виступаючи на The Today Show, пані Бредехоф назвала рішення присяжних невдачею для жінок, які висловилися проти домашнього насильства.

Коли її запитали, чи зможе Ембер виплатити присуджену компенсацію, вона відповіла: «О ні, абсолютно ні».

Потім вона продовжила пояснювати, як вони "обов'язково" будуть оскаржувати вирок.

Ембер Херд
Ембер Херд

Вона сказала: "У неї є для цього вагомі підстави. Ми навіть намагалися отримати рішення Сполученого Королівства, щоб закрити його справу, тому що у нього вже був шанс, і це одна з проблем. Було так багато доказів, які не прийшли. Суд знайшов це, і нам не дозволили повідомити про це присяжним, але суд встановив, що пан Депп вчинив як мінімум 12 актів домашнього насильства, включаючи сексуальне насильство, щодо Ембер. У нас була величезна кількість доказів, які були приховані в цій справі, в тому числі у справі Великобританії".

Потім Бредехоф продовжувала описувати Ембер як "демонізовану" через реакцію на її свідчення в соціальних мережах.

Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty
Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty

Вона пояснила: "Одна з перших речей, яку вона (Ембер) сказала: "Мені так шкода всіх цих жінок". Це невдача для всіх жінок в залі суду і за його межами. І вона відчуває цей тягар. Це жахливе повідомлення. Це невдача, значна невдача, тому що це саме те, що вона означає. Якщо ви не витягнете свій телефон і не запишете на відео, як ваш чоловік або ваша друга половинка б'ють вас, вам не повірять".