Сенсація в соціальних мережах Кайлі Дженнер пішла в Instagram, щоб показати своїм підписникам своє пишне пляжне тіло, всього через чотири коротких місяці після народження першого сина.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Кайлі Дженнер вразила своїх шанувальників після того, як вона поділилася фотографіями себе в облягаючому купальнику, коли вона насолоджувалася днем на озері.

24-річна візажистка вирушила на човні по озеру Пауелл, штучному водосховищу на річці Колорадо в Юті і Арізоні.

Пост Кайлі Дженнер в Instagram
Пост Кайлі Дженнер в Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона виглядала блаженно щасливою, коли напівлежала в білому човні, і коли вона відкинулася назад, за нею простягався безкрайній простір чистих блакитних хвиль.

Мати двох дітей поклала своє темне волосся в гладкий пучок і чорні сонцезахисні окуляри в стилі матриці, що закривають її обличчя.

Вона зробила макіяж мінімальним і доповнила її срібними сережками та інкрустованими діамантами кільцями, які підходили до її вбрання.

Пост Кайлі Дженнер в Instagram
Пост Кайлі Дженнер в Instagram

Дженнер зупинилася на темі з яскравим цілісним купальником, яке можна було б назвати срібним. Воно блищало на сонці, коли вона позувала для фотографії.

Зірка поставила лікті на борт човна і притулилася плечима до корпусу, нахиливши голову в сторону і продемонструвавши вражаючу лінію підборіддя.

Купальник був високо над її стегнами, а декольте з бретелькою на шиї було низько над її грудьми і оголювало її знамениті вигини.

Пост Кайлі Дженнер в Instagram
Пост Кайлі Дженнер в Instagram

На іншому знімку вона піднесла руку до шиї і продемонструвала ідеально доглянуті яскраво-рожеві накладні нігті.

Нагадавши, Кайлі Дженнер показала рідкісні кадри своїх дітей.