56-річна Елізабет Херлі - британська акторка, продюсерка, модель і дизайнерка. Читачі можуть пам'ятати її за ролями в таких фільмах, як "Хроніки молодого Індіана Джонса","Остін Пауерс", "Шахраї", а також за серіалом "Пліткарка".

На вихідних вона привела своїх шанувальників в сказ останніми знімками в бікіні, якими вона поділилася в соцмережах.

56-річна дівчина завантажила серію приголомшливих знімків для своїх 2,3 мільйона підписників, на яких вона була помічена в білому бікіні на незайманих пісках біля кришталево чистої берегової лінії.

Красуня написала у підписі: "Принесемо трохи Blighty на Кариби в знаменний платиновий ювілей. Хай живе Її Величність королева Єлизавета".

На першому знімку Ліз широко посміхалася, тримаючи в руках надувний прапор Юніон Джек, хоча її струнка фігура відволікла увагу від прапора.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ліз Херлі, фото: elizabethhurley1
Ліз Херлі, фото: elizabethhurley1

Вона вклала своє світло-каштанове волосся в природні пляжні хвилі, які обрамляли її обличчя без макіяжу, і вона захистила очі від карибського сонця парою величезних золотих сонцезахисних окулярів-авіаторів.

На другому знімку крупним планом було обличчя Ліз, на якому зірка блиснула в камеру своїм перлинно-білим кольором обличчя.

У фінальному кадрі Ліз втекла від камери, залишивши свою п'яту точку на огляд, коли вона поспішала зловити диск Юніон Джек.

На інших фотографіях зірка Остіна Пауерса грала з надувним м'ячем, кидаючи його перед бірюзовим морем.

Це була не єдина ювілейна данина, якою Ліз поділилася, оскільки вона опублікувала свій знімок з чимось, що виглядало, як торт у формі корони королеви Єлизавети.

Поверх селфі вона написала: "Боже, Бережи королеву"

Відзначимо, що в 2022 році відзначається 70-річчя королеви Єлизавети II на престолі, і в минулі вихідні по всій країні було проведено безліч урочистостей на її честь.

Королева Єлизавета II стала першим британським монархом, який відзначив свій платиновий ювілей на троні.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон забула про платиновий ювілей Єлизавети II і прийшла в джинсах: діти вирішили пограти з борошном.

Раніше ми повідомляли, що принцу Гаррі необхідно швидке втручання лікарів, Меган Маркл вже бачить лису голову.