Легендарний американський музикант і актор Джаред Лето поділився гарячим постом у соціальній мережі. Він показав свій оголений торс і звернувся до шанувальників.

Відповідний пост Джаред Лето розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"Вітаємо з 9-м днем народження Love Lust Faith + Dreams цей альбом став для нас великим поворотним моментом у творчому плані і підштовхнув MARS на нову і захоплюючу територію. Шеннон і я дуже пишаємося LLFD, і ми до сих пір граємо багато з цих пісень в турах. Велика пісня - могутній подарунок. Щось, що змінює тебе. І назавжди стане частиною тебе. Яка твоя улюблена пісня з альбому?", - підписав пост популярний актор.

Всім добре відомо, що 50-річний актор відмінно виглядає в своєму віці. Він продовжує підкорювати світ кіно і музики, радуючи сотні мільйонів фанатів по всьому світу. Люди не змогли пройти повз такого поста і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Джаред Лето. Фото: Film.ru
Джаред Лето. Фото: Film.ru
Джаред Лето. Фото: Film.ru

"Я закоханий в цей альбом! Дякую Джаред... дякую@shannonleto... і з Днем Народження #LoveLustFaithDreams", "@jaredletoс днем народження #lovelustfaithdreams ! Дійсно шедевр", "морбіус", "@jaredletoлюблю весь альбом, великі побажання цій прекрасній пісні", "@jaredletoв пекло і назад в рай Ангел або диявол @aloha_dfлюблю тебе", "Однозначно 'народження'! Але, звичайно ж, я люблю їх усіх", "вітаємо чудовий і красивий альбом з 9-річчям", "в повітрі! і місто ангелів", - пишуть відгуки багатомільйонні фанати легендарного артиста.

Коментарі на пост Джареда Лето в Instagram
Коментарі на пост Джареда Лето в Instagram

Коментарі на пост Джареда Лето в Instagram
Коментарі на пост Джареда Лето в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали двійників Джареда Лето.