Легендарна американська співачка і актриса Леді Гага викликала дуже багато чуток у соцмережі після своєї останньої публікації. Вона показала свій новий образ, що викликало справжні баталії в мережі.

Відповідний пост Леді Гага оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

"Ви дбаєте про навколишнє середовище та здоров'я шкіри, коли справа доходить до макіяжу? Ласкаво просимо до@HausLabs. У більшості чорних пігментів використовується вуглець, отриманий в результаті неповного згоряння нафтопродуктів, щоб зробити тон максимально чорним. Вуглецева сажа може бути шкідливою для Землі, вашого тіла та вашої шкіри. Ми пишаємося тим, що наші чорні підводки для очей і чорні фарби не містять вуглецевої сажі і мають насичений колір. Ви можете носити підводку для очей з відношенням, яким ви живете. Ми подвоїли зусилля, додавши поживні інгредієнти, такі як Арганова олія, вітамін Е, гіалуронова кислота і рослинний сквалан, в еко-підводки для очей і пігментні фарби Hy-Power, тому що ми хотіли, щоб догляд за шкірою і текстура були такими ж ефективними, як і результат. Як ватерлінія - безпечний", - підписала публікацію знаменита артистка.

Дивлячись на даний пост, люди не змогли пройти повз і почали писати свої коментарі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Леді Гага
Леді Гага

"Дівчинка, я думав, що це ти бабуся", "клянуся вам, що цей фотошоп огидний, кольори і лінії перероблені на ПК ,тому що, може бути, хтось не вміє гримуватися?", "Я думав це Мадонна", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост Леді Гага в Instagram
Коментарі на пост Леді Гага в Instagram

Коментарі на пост Леді Гага в Instagram
Коментарі на пост Леді Гага в Instagram

Коментарі на пост Леді Гага в Instagram
Коментарі на пост Леді Гага в Instagram

Нагадаємо, що Леді Гага публічно зізналася Тому Крузу в любові.