Співачка Ріта Ора заручилася зі своїм партнером після "одночасної пропозиції" і, як кажуть, планує церемонію, яка відбудеться, як тільки пара закінчить свої робочі зобов'язання.

Ріта Ора заручилася зі своїм партнером потайки Вайтіті після 18 місяців стосунків з ним.

Повідомляється, що 31-річна співачка і 46-річний кінорежисер, який отримав «Оскар», планують «скромну» церемонію, яка відбудеться найближчим часом, а більша вечірка запланована на деякий час пізніше влітку.

Весілля має відбутися, як тільки пара виконає свої поточні робочі зобов'язання.

Рита працює тренером в The Voice Australia, а Тайка працює над кількома фільмами, в тому числі над новим доповненням до франшизи «Зоряні війни».

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

Друг сказав: "Справа не в тому, що вони влаштовують грандіозні шоу і заздалегідь кричать про це. Це просто про те, що вони закохані і вирішують, що прийшов час офіційно оформити свої відносини. Вони не могли бути щасливішими".

Це сталося після того, як пара зробила один одному практично "одночасні" пропозиції.

Приятель додав: "вони не зробили це: "Ти вийдеш за мене заміж?" річ і пост в Instagram. Немає ніякої каблучки або великого нарощування. Вони просто ставали все ближче і ближче і врешті-решт майже одночасно сказали один одному: "Я хочу одружитися з тобою". Є кілька деталей, які потрібно згладити, але вони скоро з'являться, і це буде красиво і інтимно".

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла про своє яскраве студентське життя.