Spice Girl і дизайнер Вікторія Бекхем засліпили своїх шанувальників, коли вона позувала в приголомшливому одязі зі свого асортименту VB Body, коли вона була в туалеті в лондонській забігайлівці.

Відповідну публікацію Вікторія Бекхем продемонструвала на своїй сторінці в Instagram.

Вікторія Бекхем виглядала як ніколи гламурно, коли вона продемонструвала свою струнку фігуру на шикарному селфі у ванній.

Spice Girl, що стала дизайнером, виглядала неймовірно на знімку, яким вона поділилася зі своїми передплатниками в Instagram.

На ньому вона була зображена перед дзеркалом в гладкому обтягуючому чорному вбранні з її лінії VB Body, з одним стегном, хвацько виступаючим в сторону.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Топ облягав струнку фігуру зірки, а штани в поєднанні з простими чорними підборами і короткими розрізами спереду робили її ноги довшими.

48-річна Вікторія зібрала своє темне волосся на маківці в недбалий пучок і виглядала дуже сексуально, коли вона подавала один зі своїх фірмових спопеляючих поглядів.

"Селфі у ванній @therivercafelondon, чому б і ні?", - вона написала.

"У повному # VBBody!! (скоро буде топ)".

Шанувальники не могли натішитися селфі у ванній, кажучи Вікторії, що вона виглядає «красивою» і «гарячою».

Крім цього, чарівна дружина легендарного футболіста також показувала свої гарячі образи в стилі Playboy для обкладинки журналу.

Нагадаємо, що Девід Бекхем показав попу своєї дружини.