Канадський виконавець Джастін Бібер багато років є улюбленцем мільйонів дівчат по всьому світу. Не дивлячись на те, що він розбив серце іншій улюблениці мільярдів Селені Гомез і одружився на Гейлі Болдуін, дівчата продовжують знемагати від виду знаменитості.

Але зараз 28-річний Бібер не на жарт схвилював своїх шанувальників тим, що його паралізувало.

Нещодавно співакові діагностували синдром Рамсея Фанта і зараз у Джастіна паралізувало половину обличчя. Досить моторошне відео він виклав на своїй сторінці в Instagram.

Джастіна Бібера паралізувало, скріншот з відео
Джастіна Бібера паралізувало, скріншот з відео

Зірка не може ні сміятися, у нього нормально не закривається праве око. "Як бачите, це око не кліпає, я не можу посміхатися цією стороною обличчя. Ця ніздря не рухається. Значить, на цій стороні мого обличчя повний параліч", - розповів про свій стан Бібер.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Через стан здоров'я Бібер скасував прийдешні концерти і повідомив фанам, що зосередить увагу на лікуванні та відпочинку.

Синдром Рамсея Ханта — це форма оперізувального герпесу, що вражає лицевий нерв, викликає втрату слуху і сильні болі.

Симптоми можуть включати:
• Сильний біль у вусі
• Хворобливий висип на барабанній перетинці, вушному каналі, мочці вуха, язику і піднебінні рота збоку від ураженого нерва
• Втрата слуху з одного боку
• Відчуття, що речі крутяться (запаморочення)
• Слабкість на одній стороні обличчя, яка викликає утруднення при закритті одного ока, прийомі їжі (Їжа випадає зі слабкого кута рота), міміка і виконання тонких рухів обличчя, а також поникання обличчя і параліч на одній стороні обличчя.

Джастін Бібер, фото: star-magazine
Джастін Бібер, фото: star-magazine

Нагадаємо, що Гейлі Бібер потрапила у лікарню з тромбом в голові: "Найстрашніше".

Раніше ми повідомляли, що моторошний дебош під час тусовки Джастіна Бібера закінчився трагедією.