Каньє Вест закликав генерального директора Adidas "прийти і поговорити з ним" після того, як музикант назвав бренд виробництвом взуття, схожим на його колекції Yeezy.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Репер, який був одружений на Кім Кардашян, пішов до Instagram, щоб поділитися вже видаленим постом із скаргою на передбачуваний дизайн імітатора.

45-річний чоловік звинуватив генерального директора Adidas Каспера Рорстеда в "копіюванні" стилю: "Касперу, я більше не підтримую це кричуще копіювання [...] це для всіх, хто хоче виразити себе".

Музикант, який офіційно змінив ім'я на Ye в минулому році, сказав, що хоробрість — це «не боятися», а «подолати свій страх за свою правду».

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Потім він згадав безпосередньо про розглянутий дизайн взуття, нові фліп-флопи Adidas Adilette 22, зображення яких він включив.

Каньє Уест
Каньє Уест

Шльопанці мають товсту підошву-платформу, схожу на піну, з товстою смугою, яка вигинається над стопою, щоб утримувати її на місці.

Простий, гладкий дизайн має виріз для пальців і слоган бренду «Бренд з трьома смужками», що йде уздовж підошви чорним текстом.

Вони мають бежево-пісочний колір і покриті текстурованими гребенями, схожими на скелястий ландшафт.

Бренд сказав, що взуття натхненне "тривимірною топографією та людськими експедиціями на Марс", але Каньє вважає, що насправді натхнення походить від власної лінії взуття.

Каньє Вест
Каньє Вест

Він продовжив: "Ці туфлі уособлюють неповагу, яку можновладці відчувають до таланту. Це взуття - підробка Yeezy, зроблена самими Adidas".

Потім він закликав генерального директора "прийти і поговорити з ним".

Крім цього, Каньє вже був у подібній ситуації ще в червні 2021 року, коли він подав до суду на Walmart через ту ж проблему.

Нагадавши, Кім Кардашьян публічно розповіла, за що любить Піта Девідсона.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, що Каньє Вест оприлюднив листування з Кім Кардашьян і потім її видалив.