Карколомна 25-річна дівчина є двійником своєї мами Мадонни, оскільки вона демонструє пікантний бежевий образ для своєї останньої модельної кампанії для бренду Mugler.

Відповідну публікацію Лурдес розмістила на своїй сторінці в Instgram.

25-річна модель була одягнена в бежевий бондажний наряд, коли вона влаштувала пікантну демонстрацію на своїй останній роботі моделлю для бренду.

У середу Лурдес вирушила в Instagram, щоб поділитися відео кампанії зі своїми 314 тисячами підписників.

Її шанувальники побачили, як вона спокусливо позує на даху автомобіля разом з іншою моделлю на ім'я Трініті Вігорскі, яку Лурдес назвала своєю «головною здобиччю».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Багато шанувальників згадали її маму, поп-зірку, оскільки її наряд був схожий на повернення знаменитого вбрання Мадонни 1990-х років.

У кліпі брюнетка-бомба рекламувала Мюглер, оскільки у неї на руках було два величезних чорних обруча.

Її партнерка по відео, Трініті, також спокусливо позує в машині, замість цього вона вибрала чорне вбрання.

Обидві дівчини поєднували ризиковані боді зі сміливими чорними туфлями на підборах.

Лурдес підписала пост: "@muglerofficial WIT. MY MAIN SQUEEEEeeeeZE @EARTHEATER THANK YOU GRACIAS MERCI @cadwallader @haleywollens @torso.solutions за те, що дозволили мені знову стати частиною цієї приголомшливої і божевільної подорожі #Pur".

Нагадавши, знаменитий репер 50 Сент висміяв Мадонну за її вульгарні знімки.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Мадонна здивувала фанатів несподіваним виглядом.