Співачка і актриса Джей Ло сказала, що ідеальне тіло знаменитості, коли вона здобула славу, було високим і худим, і що її наречений Бен Аффлек був шокований тим, як ретельно вона піддавалася через свою фігуру.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

52-річна жінка сказала, що досягла популярності в той час, коли ідеальне тіло для знаменитості було худорлявим, і це підштовхнуло її до того, щоб відмовитися від своєї мрії про славу.

Вона сказала: «Було багато разів, коли я просто думала: «Думаю, я просто збираюся піти». Я повинна була зрозуміти, хто я така. І вірити в це і не вірити ні в що інше. Коли я починала працювати, ідеал краси був дуже худим, блондинистим, високим, не дуже округлим. Я виросла серед жінок з формами, тому мені нічого було соромитися. Було важко, коли ти думаєш, що люди думають, що ти жарт — як родзинка. Але в кінцевому підсумку це вплинуло на речі так, як я ніколи не планувала».

Сторіс Дженніфер Лопес
Сторіс Дженніфер Лопес

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Лопес додала в своєму новому документальному фільмі Netflix Halftime, що її наречений, актор Бен Аффлек, був шокований тим, що вона піддається пильній увазі через її фігури.

У фільмі видно, як 49-річний Аффлек говорить про Лопес, також відомої як Джей Ло: "Одного разу я сказав їй: "Тебе це не турбує?" І вона сказала: "Я латиноамериканка, я жінка, я очікувала цього".

Документальний фільм також слід за Лопес на початку 2020 року і розповідає про те, як вона була в люті через те, що в тому році вона була змушена розділити свій виступ у перерві Суперкубка з 45-річною Шакірою.

Її цитують: "Це найгірша ідея у світі, коли двоє людей беруть участь у Суперкубку. Це була найгірша ідея у світі".

Entertainment Weekly повідомив, що менеджер Лопес Бенні Медіна також висловив розчарування з приводу цього рішення в окремому інтерв'ю, сказавши: "Зазвичай у вас є один хедлайнер на Суперкубку".

Нагадавши, Дженніфер Лопес в прозорій сукні зачарувала публіку.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кендалл Дженнер стала посміховиськом.