Джастін Бібер був змушений скасувати деякі концерти в США в рамках свого світового турне "справедливість", а майбутні концерти в Європі і Південній Америці тепер знаходяться під загрозою, оскільки він одужує від неприємного синдрому.

Дану новину розмістили на порталі «DailyStar»

У 28-річного Бібера діагностовано синдром Рамзі Ханта, через який він не може моргати, посміхатися або рухати ніздрями з одного боку. Через рідкісний синдром він вже скасував кілька концертів у своєму світовому турне.

Цей стан виникає, коли вірус, що викликає вітряну віспу у дітей і оперізуючий лишай у дорослих, який залишається в клітинах протягом багатьох років, повторно активується і запалює лицьові нерви. Стрес, ослаблена імунна система та інші медичні проблеми були відзначені як можлива причина.

Доктор Ніна Лу, експерт по обличчю в медичній школі Вашингтонського університету, сказала, що на одужання артиста можуть піти місяці.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак вона додала, що параліч навряд чи буде постійним - близько семи з 10 пацієнтів зазвичай повністю одужують.

Лицьовий параліч Джастіна Бібера може означати, що у нього залишаться симптоми
Лицьовий параліч Джастіна Бібера може означати, що у нього залишаться симптоми

Лу сказав: "Яас одужання від цієї хвороби може варіюватися. Іноді це відбувається досить швидко - протягом декількох тижнів, а іноді це дійсно може зайняти місяці".

Вона додала, що страждають на це захворювання, яке, за словами лікарів, щорічно вражає близько п'яти з 100 000 чоловік в США, іноді розвивається синкінензис, коли м'язи обличчя, такі як повіки, можуть безконтрольно скорочуватися.

Також досить часто спостерігалася "тимчасова" втрата слуху і зміни голосового апарату. Пацієнти також можуть відчувати зміни слуху, наприклад, звуки стають голоснішими в одному вусі, з'являється шум у вухах або навіть глухота.

У бесіді з DailyMail.com доктор Джош Розенберг, пластичний хірург обличчя в медичному центрі Mount Sinai в Нью-Йорку, сказав: "Я б дав [Джастіну] пару місяців, але люди дійсно можуть здивувати вас, особливо молоді люди. Молодий, рано діагностований і швидко вилікуваний - це хороший знак".

Він додав: "Від трьох до шести місяців, можливо, до року — пацієнти отримають деяке уявлення про те, як багато рухів вони повернули".