Актриса королівської сім'ї виставила напоказ своє підтягнуте тіло в гламурному відео, коли вона рекомендувала свій бренд бікіні передплатникам.

Дану публікацію Ліз Херлі розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Елізабет Херлі вразила шанувальників своєю неймовірною фігурою, коли вона завантажила дражливе відео в свій Instagram, де вона танцює в крихітному бікіні на пляжі.

57-річна красуня приголомшила своїх 2,4 мільйона шанувальників, танцюючи на тлі тропічного пейзажу.

Вона виставляла напоказ свою приголомшливу фігуру і нестаріючу зовнішність, просуваючи своє улюблене нове бікіні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чорне трикутне бікіні з золотими деталями виглядало приголомшливо на Ліз, оскільки її довге темне волосся було розпущене пружними пляжними хвилями.

Вона доповнила образ кількома відповідними масивними золотими обручами, доповнивши золотими деталями бікіні.

Макіяж Ліз світився нейтральними тонами, вона наносила спекотну темну підводку для очей з димчастими тінями і нюдовую помаду.

Вона сказала своїм шанувальникам: "Це моє улюблене бікіні, тільки 30 відсотків на цих вихідних, ловіть його, поки можете!"

Актриса Остіна Пауерса набрала понад 570 000 переглядів відео, і фанати поспішили в розділ коментарів, щоб обсипати Ліз компліментами.

Нагадавши, у Ліз Херлі випала груди з маленького ліфчика.

Як раніше повідомляв портал "Знай", син Ліз Херлі став справжнім посміховиськом.