Зірка серіалу "Сімейство Кардашьян" Кім Кардашьян поділилася на своїй сторінці в Instagram двома селі-фотографіями, на яких вона і головний редактор Vogue Анна Вінтур носять однакові зачіски.

Відповідний пост Кім Кардашьян оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

41-річна зірка The Keeping Up with the Kardashians поділилася двома фотографіями Селфі в своєму Instagram у вівторок (21 червня), на яких вона позує з Анною.

Кім підписала свій пост "Близнюки БОББСІ" з посиланням на серію книг автора Лори Лі Хоуп про близнюків, які нерозлучні.

На знімках Кардашьян красувалася своїми новими платиновими світлим волоссям, а 72-річна Вінтур носила свій вже знаменитий боб і сонцезахисні окуляри, клацаючи знаками світу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Це сталося після того, як Анна сказала в сегменті Vogue "73 питання" в 2014 році, що вона ніколи не робила селфі і «не планує починати».

Зірка реаліті-шоу виховує своїх чотирьох дітей разом зі своїм колишнім чоловіком Каньє Вестом, 45 років, з тих пір, як вона подала на розлучення в лютому 2021 року після майже семи років шлюбу.

Кім, яка була офіційно оголошена незаміжньою в березні, також розповіла у вівторок ході Котб і Саванні Гатрі з шоу Today про своє рішення познайомити своїх дітей зі своїм бойфрендом Пітом Девідсоном.

Вона сказала: "Я точно хотів зачекати шість місяців, і це був маркер".

Вона продовжувала, що вона "проконсультувалася з кількома терапевтами та друзями, які пройшли через це", перш ніж познайомити 28-річного Девідсона з 3-річним Псламом, 4-річним Чикаго, 6-річним Сейнтом і 9-річним Нортом.

Нагадавши, Кім Кардашьян в черговий раз зловили за фотошопом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардашяьн показала себе в прозорих трусиках.