Paramount+ буде доступний з цього тижня, і запускається з тріском з чудовим шоу дронів з участю понад 600 дронів.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Відео, зняте у Великобританії, слідує за нервовим новим стажистом на прізвисько Paramount Pete, коли Джек Уайтхолл носиться по студії, намагаючись доставити сотні замовлень на каву відомим там особам.

У своїй подорожі він передає чашки з гарячим напоєм таким зіркам, як Крістіна Річчі, Міранда Косгроув, Тріксі Маттел, Сонекуа Мартін-Грін, Майстер Чіф Halo і GhostFace із серії фільмів «Крик».

У двохвилинному відео Джек Уайтхолл возить Піта на баггі для гольфу після того, як Ума Турман вручила йому ключі, а також з'являється Наомі Харріс.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Він випереджає Запуск Paramount+ на цьому тижні.

А щоб відзначити нову потокову послугу на ура, гламур Голлівуду прибув до Бірмінгема (вівторок, 21 червня) - з чудовим шоу з 600 безпілотниками.

Генії, які створили шоу безпілотників на честь ювілею королеви, які вразили мільйони світловим шоу над Букінгемським палацом із зображенням гігантського коргі, знову творять своє диво.

Ума Турман вітає нового стажера на початку зіркового короткометражного фільму
Ума Турман вітає нового стажера на початку зіркового короткометражного фільму

З більш ніж 400 безпілотниками, використаними в ювілейному шоу, дев'ятихвилинне видовище перенесе гламур Голлівуду, Лос-Анджелеса, більш ніж на 5000 миль до однойменного Вест-Мідлендс.

Співзасновник і директор компанії SKYMAGIC, фірми, що займається виставкою дронів на честь ювілею королеви, Мунго Денісон, сказав: "Це шоу зайняло місяці, щоб вдосконалити його через увагу до деталей, необхідного для точного представлення різних персонажів, яких ми зображуємо. Це справжня метушня з самими надзвичайно відомими персонажами і знаковими зображеннями Paramount. Це феноменальна лінійка програм. Це найбільше шоу дронів, яке коли-небудь бачила Великобританія, і де найкраще продемонструвати цей контент, як не в Голлівуді. Ми запалимо там ніч".

У шоу дронів також буде QR-код, який глядачі зможуть відсканувати і отримати безкоштовну семиденну пробну версію потокового сервісу.

Paramount+, який буде доступний у Великобританії та Ірландії з 22 червня, включатиме ексклюзивні оригінальні фільми, блокбастери Paramount Pictures та широкий вибір найбільш знакових шоу, включаючи HALO, Star Trek: Strange New Worlds, The First Lady, і дитячі фаворити Kamp Koral: Spongebob's Under Years і PAW Patrol: The Movie.

Нагадавши, Кейт Бекінсейл показала між своїх ніг дим сигарет.