Легендарний Кельвін Кляйн виглядав у гарному настрої, коли він вийшов з давнім бойфрендом Кевіном Бейкером на рідкісній прогулянці, коли закохана пара насолоджувалася побаченням.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Давня пара, яка вперше стала партнерами після їх першого заходу на червоній килимовій доріжці в 2016 році, насолоджувалася своїм побаченням в Голлівуді.

Закохана пара, яку рідко знімають разом, виглядала в гарному настрої, коли вони йшли пліч-о-пліч.

Кельвін був одягнений в сіру сорочку, джинси і сонцезахисні окуляри-авіатори для прогулянки, а Кевін був одягнений в оливково-зелену сорочку і коричневі штани.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Дует ніколи публічно не говорив про свої стосунки, і в останній раз їх бачили разом в одному і тому ж ресторані Mauro's Cafe в Західному Голлівуді ще в грудні 2021 року.

Кельвін Кляйн: скрін з відео
Кельвін Кляйн: скрін з відео

Вони дебютували як пара в 2016 році, коли з'явилися на червоній доріжці осіннього гала-концерту Американського театру балету.

Окрім їх першого публічного виступу в американському балеті, пара також була сфотографована на святковій вечері ACRIA в збройовій палаті 69-го полку в грудні 2016 року.

У колишній історії побачень Кугара Кальвіна були помічені його стосунки з хлопчиками-іграшками в минулому.

У січні 2012 року Келвін порвав стосунки з колишнім кавалером, порнозіркою Ніком Грубером, якому на той момент було всього 22 роки.

Після їх розриву світловолоса блакитноока модель оголосила, що працює над книгою під назвою «Одержимість: моє життя з Кельвіном Кляйном».