Зірка "Фатального потягу" Шерон Стоун розповіла про свою боротьбу з фертильністю після того, як вона сміливо заявила, що втратила «дев'ять дітей в результаті викиднів», перш ніж усиновила своїх трьох синів.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

У п'ятницю (24 червня) 64-річна актриса вирушила в Instagram, щоб поділитися своєю боротьбою з фертильністю після того, як Пета Мургатройд розповіла про втрату вагітності, коли її чоловік Макс Чмерковський був в Україні.

Відомо, що зірка «фатального потягу», яка є люблячою матір'ю своїх трьох прийомних синів, 22-річного Роана, 16-річного Лерда і 15-річного Куїнна, вперше отримала дозвіл на усиновлення свого старшого сина, коли поверталася з лікарні, після того, як у неї стався викидень.

Голлівудська актриса має трьох прийомних синів (зображення: Instagram)
Голлівудська актриса має трьох прийомних синів (зображення: Instagram)

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

І тепер голлівудська зірка закликала до більшої підтримки жінок, які переживають жахливу втрату дитини.

Вона написала: "Ми, як жінки, не маємо форуму, щоб обговорити глибину цієї втрати. Я втратила дев'ять дітей через викидень. Це не дрібниця, ні фізично, ні емоційно. Тим не менш, нас змушують відчувати, що це щось, що потрібно розкривати на самоті і таємно, з якимось почуттям невдачі».

Вона продовжувала: "Замість того, щоб отримати настільки необхідне співчуття, співчуття та зцілення, які ми так потребуємо. Жіноче здоров'я і благополуччя, залишені на піклування чоловічої ідеології, стали в кращому випадку слабкими, неосвіченими насправді і жорстоко гнітючими в зусиллях".

Нагадавши, Шерон Стоун запалила свічку на честь українців.