Гластонберійський фестиваль повертається на Worthy Farm в ці вихідні і включає в себе всі зірки, які відомі всьому світу.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

Фестиваль Гластонбері повертається в ці вихідні (24-26 червня), і неймовірні наряди теж.

Знаменитості від Кейт Мосс до Майлі Сайрус, Емми Уотсон і Бейонсе протягом багатьох років демонстрували серію дуже сексуальних образів.

Не тільки знаменитості, які відвідали фестиваль, стали іконами моди Гластонбері, а й зірки на сцені вразили публіку своїм неймовірним зовнішнім виглядом.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Бейонсе вразила публіку на Glastonbury 2011 (зображення PA)
Бейонсе вразила публіку на Glastonbury 2011 (зображення PA)

У 2011 році Бейонсе дала одне з найбільш пам'ятних виступів на фестивалі, на якому були представлені деякі з її найпопулярніших хітів.

Виблискуючи нижньою білизною і демонструючи свою приголомшливу фігуру, її кучері не залишилися без уваги, створюючи ще один культовий образ музичної мегазірки.

Як і раніше будучи одним з найкрутіших нарядів Гластонбері, Кортні Лав справила фурор на фестивалі 1999 року в прозорій рожевій сукні в сітку і відповідному рожевому бікіні.

Кортні Лав потрясла Гластонбері в 1999 році (зображення Reuters)
Кортні Лав потрясла Гластонбері в 1999 році (зображення Reuters)

Це ще не все, оскільки Кортні підняла ставки моди, додавши химерний аксесуар - рожеві крила феї, щоб завершити образ.

Ще однією музичною мегазіркою, яка підкорила публіку на Гластонбері, була Майлі Сайрус в 2019 році, коли вона вийшла на сцену, щоб виконати кілька власних хітів, а також кілька видатних каверів.

Майлі Сайрус дала культовий виступ в Гластонбері в 2019 році (зображення Daily Star)
Майлі Сайрус дала культовий виступ в Гластонбері в 2019 році (зображення Daily Star)

У обтягуючих шкіряних брюках, високих чоботях, прикрашених золотими пряжками, і дизайнерському ремені поп-зірка перетворилася на рок-зірку в приголомшливому образі.

Актриса з "Гаррі Поттера" Емма Уотсон також принесла високу моду на фестиваль в Гластонбері в 2010 році.

Хоча багато хто, можливо, носили гумові чоботи, Емма замість цього вибрав високі чоботи з шипами від Christian Louboutin у поєднанні з крихітними джинсовими шортами.

У комплекті з плетеною зачіскою і корсетом з камуфляжним принтом, який демонстрував фігуру Емми у вигляді пісочного годинника, цей "грудастий" образ був одним з найгарячіших Емми на сьогоднішній день.

Нагадавши, стало відомо, що в США знімуть нового Гаррі Поттера.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емма Уотсон показала свій зрілий образ.