Чутки про те, що Меган Маркл претендує на місце в Білому домі, спалахують після того, як герцогиня пообіцяла поїхати до Вашингтона з досвідченим борцем за права жінок Глорією Стайнем.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

Відомо, що Меган Маркл деякий час націлювалася на Білий дім, а розмови про її прагнення стати першою жінкою-президентом Америки сягають «секретної» зустрічі з Гілларі Клінтон у Фрогмор-котеджі в 2019 році.

Потрібно повідомити, що знову в центрі уваги перебувають політичні амбіції герцогині Сассекської, а королівський експерт Рассел Майєрс каже, що Меган видає "всі правильні дії", щоб потрапити до політики.

Виступаючи в програмі Lorraine на каналі ITV, Рассел сказав: «Принц Гаррі і Меган переїхали до Сполучених Штатів. Вони мають фінансову свободу. Вони мають необхідну свободу від королівської сім'ї, тому вони можуть говорити з політичних питань. І, звичайно ж, Меган говорила з Vogue на вихідних, говорячи про Роу проти Уейда, дуже спірний закон про аборти, який був скасований у США».

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У рамках свого обговорення з Глорією Стайнем в журналі Vogue за цей місяць Меган пообіцяла вирушити до Вашингтона, округу Колумбія, з легендарним борцем за права жінок, щоб відстоювати Поправку про рівні права.

Меган Маркл: скрін з відео
Меган Маркл: скрін з відео

«Знаходячись вдома, бачачи, що відбувається в нашій країні, і, відчуваючи приплив енергії та мотивації, якщо це той тип законодавства, який нам потрібно проштовхнути, то це той момент, коли я обов'язково прийду», — сказала Меган.

Рассел, королівський редактор Daily Mirror, вважає, що все більш політична риторика герцогині є ще одним доказом того, що вона має політичні амбіції і що вона на правильному шляху для їх реалізації: «Вона, безумовно, спілкується з потрібними людьми», — сказав він.

Королівський оглядач Daily Mail Ден Вуттон погодився з оцінкою Рассел, заявивши, що її слова звучать як "реклама майбутньої передвиборчої кампанії демократів 2032 року".

Анонімне королівське джерело в бесіді з Daily Mail сказало, що королівська родина була лише сходинкою до найбільшої нагороди з усіх — президентства.

Нагадаємо, Кейт Мідлтон безуспішно намагалася помирити принца Гаррі з Вільямом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", божевільний чоловік накинувся на сина Меган Маркл та принца Гаррі.