Акторка Ребел Уілсон поділилася позитивним повідомленням, виставляючи напоказ свою фігуру у відпустці. Вона також зізналася, що додала у вазі під час поїздки.

Відповідне відео Ребел Уілсон розмістила у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories.

42-річна актриса «Ідеальний голос» 4 липня поділилася своїм відео у Instagram Stories, коли вона плавала у басейні на гольф-курорті Kaya Palazzo.

На відео Ребела була помічена за тацею з їжею для сніданку, в яку входили тарілки зі свіжими фруктами, випічка та склянки соку.

Сторіс Ребел Уілсон: скрін
Сторіс Ребел Уілсон: скрін

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На відео чути голос за кадром, що говорить «Доброго ранку» Ребел.

Вона відповіла: «Доброго ранку, ти готова до сніданку?»

- Це сніданок? - Запитує жінка. На що Ребел сказала: «Так, я приготувала чудовий сніданок в особняку тут, у Кайя Палаццо. Вперше ніколи такого раніше не робила. Перший раз. Сніданок у гарних особняках».

Вона підписала відео: «Тепер це те, що ви називаєте поплавцем? @kayapalazzohotels #palazzomansions».

Вона також поділилася відео про те, як плаваючу тацю з їжею опускають у басейн.

Незважаючи на нещодавню втрату ваги, актриса зазначила, що за кордоном вона набрала 6,6 фунтів.

Сторіс Ребел Уілсон: скрін
Сторіс Ребел Уілсон: скрін

Виглядаючи стрункою у своєму купальнику, Ребел зізналася, що збилася зі шляху під час відпустки, але поспішала повернутися до своїх здорових звичок, згадавши, що ключ у тому, щоб «не бути таким суворим до себе».