Відомий співак, Народний артист України Павло Зібров захопив молодим виглядом у компанії красунь. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Павло Зібров незважаючи на поважний вік, дуже активний і радує шанувальників анітрохи не гірше, ніж молоді артисти. Він активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться новими фото як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Павло Зібров показав, як насолоджується життя в компанії одразу восьми красунь - співробітниць Театру пісні, названого на його честь. Примітно, що на знімку 65-річний артист явно не має свого віку, йому можна впевнено відмінусувати років 10, а то й усі 15.

Зібров подякував жінкам за чудовий день і зазначив, що цінує кожну співробітницю установи.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Наша прекрасна половина Театру пісні Павла Зіброва. Дякую, дівчата, за душевний день! Ціную, обіймаю та люблю!", - підписав фото артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталя Могилевська зуміла зачарувати і довести до сліз Павла Зіброва, про дружину Марину вмить забув: "Глибоко зазирнула в душу".

Також наш портал інформував, Аліна Паш розповіла, як тисячі людей об'єдналися, щоб підтримати полонених героїв із "Азовсталі": "Стали одним голосом держави".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."