Український співак Віталій Козловський став на коліно перед Наталією Могилевською та зізнався у теплих почуттях до неї. Кадрами артист поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський регулярно радує шанувальників новими кадрами, але з початком повномасштабної війни він рідко ділиться подробицями з особистого життя, а переважно корисною інформацією та кадрами з благодійних виступів та зустрічей з військовими чи переселенцями.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, цього разу він показав, як відвідав виступ Наталії Могилевської та зворушив ніжними словами на її адресу. На відео, коли співачка доспіла, з юрби до неї вийшов Віталій Козловський із букетом квітів. Артист не зміг стримати ніжних почуттів і став перед нею на коліна, а потім підвівся і міцно обійняв.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Дорога моя, яка ти чарівна, яка ти різна... І така своя, рідна. Вітаю! Дякую, що робиш для українців", - підписав ролик Віталій Козловський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Наталя Могилевська зуміла зачарувати і довести до сліз Павла Зіброва, про дружину Марину вмить забув: "Глибоко зазирнула в душу".

Також наш портал інформував, Alyosha розповіла, за що бореться український народ, окрім незалежності та цілісності країни: "Право жити та любити вільно".

Крім того, наш портал інформував, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували".