Ірина Федишин не лише гарно співає, вона допомагає ЗСУ та активно веде свій блог в соціальній мережі instagram, в якому спілкується з шанувальниками та розповідає про своє особисте, творче життя та про те, що вона робить для України. За її життям стежить 421 тисяча підписників

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Цього разу с торіс зірка розповідає про благодійну вечерю, яка має відбутися у Вероні. До неї вона з командою активно готується. Ірина пояснила шанувальниками що це й чим вона відрізняється від благодійного концерту.

"Що таке благодійна вечеря? Окрім того, що ви зможете смачно поїсти та насолодитися українськими піснями, ви зможете придбати цікаві речі", - розповіла Ірина.

Співачка показала, що вона підготувала для продажу. Серед речей була українська вишиванка, записник Президента України, справжній патрон, які подарували співачці захисники ЗСУ та вона взяла в руки й показала дерев'яну булаву.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, Федишин додала, в неї є ще багато цікавих речей. А основна мета аукціону - здійснити закупівлю спецтехніки, вантажівок для збройних сил України, повідомила співачка.

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Ірина Федишин та Євген Хмара подарували ЗСУ нові "колеса", зробивши значний внесок у перемогу: "У єдності наша сила".

До слова, Ірина Федишин захопилася воїнами ЗСУ, які під свист куль розносять їжу мирним жителям: "Справжні герої".

Раніше ми писали, що Ірина Федишин захопилася ЗСУ, які під музику і з великим запалом відповідають окупантам на їхні злочини: "Гаряче вітання"