Джулія Фокс, яка колись зустрічалася з Каньє Вестом, вирішила показати всім свої нові груди.

Відповідний пост Джулія Фокс розмістила на своїй сторінці в Instagram у розділі Stories.

Італійська актриса виглядала дуже впевнено у своєму яскраво-червоному облягаючому укороченому топі, який, здавалося, демонстрував надуті груди.

Джулія, яка колись зустрічалася з Каньє Вестом, одягла облягаючий топ із синіми джинсами та джинсовими чоботями до стегна, прогулюючись французькою столицею.

Образ вона доповнила сонцезахисними окулярами, білою сумочкою та джинсовою курткою.

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх
Показати ще

Сторіс Джулії Фокс: скрін
Сторіс Джулії Фокс: скрін

Зірка дозволила своїм каштановим локонам спадати на плечі під час поїздки містом, де до четверга проходить показ мод.

Каньє, який нещодавно офіційно змінив своє ім'я на Є, зустрічався з моделлю до березня цього року, і пара потрапила в шторм ЗМІ після його розставання з Кім Кардаш'ян.

Джулія показала реперу, чого йому не вистачає в останні кілька тижнів, коли актриса була помічена під час шопінгу в Лос-Анджелесі лише у спідній білизні, довгій джинсовій куртці та чоботях.

Після закінчення їхнього роману Джулія сказала New York Times: «Насправді я не думаю, що ці слова колись виходили з моїх вуст. У мене вже було насичене життя. Як я можу вписати цю справді велику особистість у це і без того повне життя? Я безперечно відчувала, що я його дівчина. Але мені здавалося, що я граю роль його дівчини — і він вибирав мене. Він був організатором цього. Це справді було схоже на фільм».

Нагадаємо, Каньє Вест звинуватив Adidas у плагіаті.