Український виконавець Віталій Козловський часто радує шанувальників будь-якими публікаціями у соціальній мережі Instagram.

Наразі чоловік дав коротку та містку відповідь, що стосується ставлення до одного з найвідоміших музичних продюсерів з України - до Юрія Бардаша. Він свого часу заснував такий гурт, як Quest Pistols, а також продюсував "Нерви", Мишу Крупіна, а зараз виявився зрадником, називаючи себе російською людиною.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

— Ти знаєш, що трохи поплавило Юру Бардаша?

— Й*бнутий, тут навіть слів не треба підбирати. Знаючи, що у нас тут відбувається, скільки вже загинуло людей, скільки знедолених сімей, скільки людей залишилося без даху над головою. Сьогодні говорити таке нісенітниця, так само слідом за російським кораблем. Не шкода зовсім, ідіот кінчений.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Цю думку підтримують більшість, якщо не всі українці, які зараз працюють разом над перемогою над рашистами.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

"Віталик, а ти забув, де був 9 травня 2018 року? Забув, як скасовували твої концерти?", "Віталій, молодець, все правильно сказав", "Все в точку, молодець, повністю підтримую", "Це той Віталік, котрий казав, що його у Львові у дитсадку утискали за мову російськомовні діти" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Оля Цибульська стала спекотною вчителькою для Козловського, згадуючи одружених чоловіків: "Шанс зламати життя"

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський розповів, як ледь не розпрощався із життям: "Була ситуація"

Знай.uа писав, колишня Козловського Раміна розповіла, чому її нареченому не платять за службу у ЗСУ : "Від мене це не залежить"