Кар'єра Меган Маркл знову набирає обертів, і це може призвести до балотування на пост президента США у 2024 році. Вважається, що це може спричинити деякі проблеми у принца Гаррі.

Цю новину розмістили на порталі «DailyStar»

Чутки про те, що Меган Маркл стане президентом Сполучених Штатів Америки в 2024 році, можуть вплинути на принца Гаррі більше, ніж він може собі уявити, оскільки експерт стверджує, що він може стати «домашнім чоловіком».

За останні 12 місяців посилилися чутки про те, що герцогиня Сассекська претендує на лідерство, оскільки високопоставлене джерело нещодавно заявило, що Демократична партія «гуде» про потенційну політичну кар'єру Меган.

За повідомленнями джерела, вона також має «амбіції» в цій галузі, а також уже «потенційні покровителі».

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube
Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube

Але будь-яка потенційна майбутня політична кар'єра може перетворити герцога Сассекського на «домашнього чоловіка».

Коментарі надійшли від експерта Ніла Шона.

Виступаючи на своєму каналі в YouTube, він сказав: «Як ми дізналися, Меган Маркл каже, що вона безперечно поїде до Вашингтона, щоб підтримати справи, які їй близькі. Хоча раніше вона говорила, що не вимагає політичної кар'єри, все більше і більше здається, що Меган сяє в центрі уваги, просуваючись у зовсім іншому напрямку. Принц Гаррі, справжній член королівської родини, здається, відступає і стає чимось на зразок домогосподаря».

Меган і Гаррі вперше поринули у політику під час президентських виборів 2020 року, коли Джо Байден випередив Дональда Трампа та посів перше місце.

Герцогиня закликала виборців відкинути розпалювання ненависті, розцінене як пряма критика Трампа.

Меган Маркл, скриншот youtube TheEllenShow
Меган Маркл, скриншот youtube TheEllenShow

Її коментар призвів до того, що чинний президент на той час заявив, що він не фанат Меган.

Ні Меган, ні її команда ще не прокоментували публічно будь-яку боротьбу за лідерство, але їм потрібно буде зробити це на початку наступного року, щоб отримати достатню підтримку як фінансову, так і з точки зору виборців.

Нагадаємо, принца Гаррі висміяли через слабкість перед Меганом Марклом.