Героїня романтичного реаліті-шоу "Холостячка" та співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) після гастролей показала свій відпочинок та пригадала минулі часи

Своєю розповіддю вона поділилася у сторіс соціальної мережі instagram.

Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скрин instagram

Як відомо, зірка багато гастролює з благодійними концертами Європою та Україною. Тому зірці необхідний відпочинок, звільнити свої думки, щоб набратися сил для подальшої роботи.

Проте війна внесла свої корективи в життя кожного українця й Злата не виключення. Вона розповіла по свою вечірню прогулянку в Києві та порівняла її з казкою про Попелюшку. Вона поскаржилась, що через комендантську годину не може сповна насолодитися вечірнім відпочинком та сказала:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А потім карета перетвориться на гарбуза, а чарівна сукня Попелюшки перетвориться на робочу сукню."

Вона також зауважила, що за 6 хвилин почнеться комендантська година і їй так не хочеться йти до дому. Злата пригадала, як у мирний час вона влітку вона сідала на велосипед й каталася до другої години ночі містом, досліджувала його вулиці.

Своє відео вона підписала так:

"Ловлю останні дозволені хвилини"

Злата Огнєвіч, скриншот Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот Instagram Stories

Злата Огнєвіч, скриншот Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скриншот Instagram Stories

Нагадаємо, Злата Огнєвіч провела ніч у карпатському лісі і усвідомила дивовижну істину: "Чула розмову природи".

До слова, Задворний з "Холостячки" пояснив, чому важливо відпочивати під час війни: Огнєвіч, яка важко працює заради перемоги, варто закрити вуха.

Раніше ми писали, що "Холостячка" Злата Огнєвіч зіграла у президента Зеленського на блокпосту: "Яка машина в вас?"