Дружина відомого українського гумориста, зірки "Квартал 95" Євгена Кошового Ксенія згадала 15 років життя у шлюбі з коміком. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Кошова вирішила оригінально привітати чоловіка з 15-ю річницею весілля та поділилася в соцмережі милим архівним знімком з одруження. Також дружина Євген Кошового трохи "пройшлася" за роками подружнього життя і зазначила, що які б обставини не складалися, вона незважаючи ні на що сильно любитиме чоловіка.

Євген Кошовий із дружиною. Фото: скрін youtube
Євген Кошовий із дружиною. Фото: скрін youtube

"15 років! У багатстві та бідності, у горі та радості, у підвалі та на волі, у мирний час та війну. Люблю тебе мій Женя Кошовий", - написала Ксенія Кошова.

Ксенія та Євген Кошові. Скрін instagram stories
Ксенія та Євген Кошові. Скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Варто зазначити, що Євген Кошовий любить проводити час із сім'єю. Наприклад, нещодавно він разом із дружиною зробили собі патріотичні татуювання, які нині мають велику популярність серед українців. Гуморист зробив написи на руках, а його дружина стильне татуювання на хребті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Оруджова, Саша Машлятіна та Аліна Блажкевич із "Жіночого кварталу" зачарували красою у стильних образах: "Щоб не забували"

Також наш портал інформував, гуморист Юрій Великий із "Кварталу 95" спародував розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал інформував, Катя Бужинська крізь сльози співала на сцені, поки окупанти безжально руйнували Україну ракетами: "З важким серцем".