Відома українська співачка, телеведуча та модель Даша Астаф'єва захопила жіночністю, влаштувавши палкі танці у спокусливому вбранні. Кадрами знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва частенько радує шанувальників яскравими знімками не лише з подій у житті, а й професійних зйомок. Будучи моделлю вона обожнює демонструвати ідеальні форми в найвишуканіших вбраннях.

Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram

Так, цього разу зірка захопила шикарним тілом, з'явившись перед шанувальниками у кількох образах. У першому вона влаштувала жаркі танці та спокусливо пограла формами без білизни. Потім уже в сукні влаштувала дефіле.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Відверто пишаюся жінками, які множать красу цього світу. Війна показала як багато гідних та талановитих серед них, незважаючи на те, що нашим людям доводиться переживати та бачити… Це великий дар так заломлювати та транслювати, через біль та розчарування всередині", - підписала публікацію зірка

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Кварталу 95" спародував розмову дружини з чоловіком-окупантом, яка не може розібратися з награбованою в Україні побутовою технікою.

Крім того, наш портал інформував, зірка "Орел і Решка" Андрій Бідняков став на шлях Сергія Притули та разом з Усиком забезпечив Харків: "191 тисячу для людей".