Раміна Есхакзай – відома журналістка та ведуча власного Youtube-каналу.
Зараз вона в Instagram повідомила, що Alyona Alyona стала новою героїнею шоу "Ходять чутки", в рамках якого повідомила багато речей, включаючи, звичайно, статичні - де була артистка і як реагувала на початок війни.⠀

Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram
Раміна Есхакзай. Фото: скриншот Instagram

Також Alyona Alyona повідомила про загибель близької людини, як рятувала сім'ю, як зайнялася волонтерським рухом та включилася до інформаційного фронту. Але згодом можна помітити дивне... якесь непотрібне питання у рамках війни проти рашистів.

"Чи відкотиться українське суспільство в нелюбові до всього "російського" і чи зможе простити росіянам цю війну. Хто є найбільшим розчаруванням для неї з російського шоу-бізнесу. українців", - йдеться у публікації Раміни.

Насамкінець питання Польщі, підтримки звідти, мова про свою команду, донати на ЗСУ та загальне ставлення до мови.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Все ж, як змінює сприйняття мову, відразу так тепло і такі рідні, так душевно", - пише один із користувачів у коментарях.

Більше того, у коментарях випливло багато росіян, які були незадоволені тим, що весь випуск був українською мовою.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна Есхакзай дізналася чому для Ігоря Лаченкова "добрі росіяни" скінчилися: "Хороші росіяни – 200 росіяни"

Як повідомляв "Знай.uа", Alyona Alyona розповіла про особливий момент у її житті: "Це шедевр. У саме серце"

Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна пошкодувала двох собак, які поїхали до Венеції з України: "Тато до ЗСУ"