8 липня в Україні святкують День сім'ї. У нинішніх реаліях війни, яку розпочала росія, свято набуває особливого сенсу.

Адже всі ми по-новому навчилися любити та поважати своїх рідних, оберігати землю та не забувати про рідний дім.

У складний для нашої країни час сімейні зв'язки стають ще міцнішими, а підтримка найближчих – найкращою мотивацією та джерелом сили. Але в житті кожної сім'ї бувають злети та падіння. Про найщасливіші моменти у житті рідних розповів ведучий Нового каналу:

"Якщо виділити топ-3 з таких, то, перш за все, народження дітей - Маріка та Лєри. Вважаю, що це найголовніше, що може бути в сім'ї, - каже Педан. - Два різні особливі моменти, адже коли з'явилася донька, то я не до кінця усвідомлював, наскільки це круто та відповідально. А з сином було вже довгоочікувано, тож 100-відсоткове задоволення на кожному кроці. А третій момент… Думаю, він ще попереду.

Олександр Педан із дружиною Інною. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан із дружиною Інною. Фото: пресслужба Нового каналу

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Олександр Педан зізнається, що сім'я для нього – все. Коли вони разом, то відчувають суперсилу та долають усі труднощі.

"Одним із найбільших випробувань для сім'ї була наша розлука з Інною. Точніше, не розлука, а період, коли ми жили на два міста, – згадує телеведучий. – Майже півтора роки я проживав у Києві, поки намагався збудувати кар'єру в Comedy, а дружина з донькою залишалися у Хмельницькому, це було найважчим періодом, але ми його пережили і як сім'я стали лише сильнішими. Відстань – це важко."

Олександр Педан із сім'єю. Фото: пресслужба Нового каналу
Олександр Педан із сім'єю. Фото: пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, що друг Сергія Притули Олександр Педан попрощався з українцями, війна змінила все.

Раніше ми повідомляли, що Педан мріє знову "затусити" з Фреймут та Притулою, махнувши після перемоги до Криму на кабріолеті.