Мішель Андраде – відома українська виконавиця болівійського походження, експідопічна Олексія Потапенка.

Зовсім недавно, два тижні тому слухачі могли зацінити композицію "Перед світанком", у якій взяла участь не лише Андраде, а ще й Олексій Завгородній (Позитив) та Аліна Паш. Остання дівчина, як ви пам'ятаєте, вляпалася у скандал у рамках Національного відбору на "Євробачення" через поїздку до Криму.

Мішель Андраде, фото: Знай.ua
Мішель Андраде, фото: Знай.ua

"Це наш перший реліз у новому форматі співпраці з MOЗGI. Ділимося проміжними результатами: найпопулярніший трек серед найсвіжіших прем'єр українських та світових виконавців, найкращі у добірці "Українські хіти", перші в плейлисті "Українське з TikTok", - пише Мішель Андраде у публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На знімку вона постала в топі та легких білих штанях, біля скелі, піднявши руки. Животик у неї оголений.

"Дуже красиво Мішель!", "Красуня", "Їла при мені в Болгарії, я напружився ще більше", "Маленька чарівна принцеса", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Мішель Андраде з "Орла та Решки" пішла від Потапа і залізла під ковдру: відчула на собі, як непросто бути зіркою

Як повідомляв "Знай.uа", Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розриву з Потапом втекла до Іспанії: "Танк переїжджає людину, вона підглядала"

Знай.ua писав, Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розлучення з Потапом розповіла про нову втрату: "Люди показують туалет"