Дует матері, доньки та доньки був у Франції на Тижні високої моди в Парижі, де вони привернули увагу своїми видатними образами.

У середу, 6 липня, дівчата Кім, Норт та Кріс вирушили на показ Jean Paul Gaultier Fall Winter 2022/2023 та одягли однакові кільця в носі, які були прикріплені до ланцюжків на шиї. Вони також одягли схожі чорні овальні сонцезахисні окуляри.

Для показу мод зірка "Кардаш'ян" одягла гламурну чорну сукню у тонку смужку з бюстьє бежевого кольору. Її дев'ятирічна донька виглядала серйозно у своєму костюмі, який був зроблений із тієї ж тканини в тонку смужку, що й убрання її мами. Кріс Дженнер приєдналася до дуету на прогулянці, одягнувши пошитий на замовлення чорний костюм зі сміливими підплічниками та чорні сонцезахисні окуляри.

Норт доводить, що є серйозною зіркою стилю і залишає свій слід у світі моди, перебуваючи у Парижі! На показі Жана Поля Готьє вона сиділа поряд з Анною Вінтур, а також була помічена у спілкуванні з дизайнером Олів'є Рустеном.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Раніше того ж дня мама і донька вирушила на показ Balenciaga Haute Couture, де засновниця SKKN by Kim ходила подіумом у чорній сукні.

Нагадаємо, що Кендал Дженнер у сміливому бікіні показала груди і стиснутий "рапан" крупним планом.

Раніше ми повідомляли, що дівчині відомого українського боксера Лізіан Гутьєррес загрожують росіяни через фото на танку у Бучі.