У своєму посту в Instagram 7 липня 28-річна зірка X Factor поділилася фотографіями з 34-річною Даніель та їхнім дев'ятимісячним сином Боуї, зізнавшись, що "все ще перебуває в шоці".

Співак, який ще не розкрив причину смерті Даніель, подякував друзям та шанувальникам за "любов і доброту", які вони виявив під час його горя.

Сторіз Том Манна
Сторіз Том Манна

Він написав: "Пройшло майже три тижні з того дня, який назавжди залишиться гіршим днем ​​у моєму житті. Досі в шоці і досі немає слів - моя красуня Дені, це невимовна втрата. Нічого не можна сказати чи зробити, але я повинен визнати величезну кількість любові, доброти і підтримки, яку отримали Боуї, сім'я Дени, моя сім'я і я.. Це приголомшило нас. У ці нвйтемніші часи надзвичайно важко відчувати щось, крім смутку, не кажучи вже про подяку, але ми знайшли проблиски почуття того союзу любові, який прийшов здалеку для нашої Дені. Вона була кращою з найкращих, і це її свідчення. Дякую."

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Минулого місяця Том влаштував день пам'яті своїй покійній нареченій, поділившись фотографією своїх друзів та сім'ї, що зібралися в парку, з підписом: "Сьогодні був для нашої Дені" разом із смайликом у вигляді білого серця.

Телеведучий Том також поділився фотографією, де він цілується з Даніель, коли пара позує на тлі озера.

Він підписав фотографію: "Чесно кажучи, немає слів, щоб описати, як сильно я сумую за тобою, Ден. Назавжди і завжди" .

Том Манн - співак, автор пісень, який здобув популярність у групі Stereo Kicks на ITV-шоу The X Factor і написав треки для таких виконавців, як JLS і Ронан Кітінг.

Нагадаємо, що Брітні Спірс топлес відмовляється від верхньої частини бікіні і смикає собі знизу.

Раніше ми повідомляли, що Хлої Кардаш'ян без спідньої білизни в крихітній латексній міні-сукні перетворилася на справжню Барбі.