Євген Кошовий, Олександр Пікалов, а також інші зірки "Квартал 95" та українські артисти ризикнули життям, щоб підтримати воїнів ЗСУ. Про це йдеться на офіційній сторінці "Квартал 95" у соціальній мережі instagram.

Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Юрій Великий, а також Pianoбой та інші зірки подарували справжнє свято воїнам ЗСУ. Артисти виступили перед ними у день 30-річчя ВМС ЗСУ. Зазначається, що поїздка видалася досить небезпечною, адже концерт проходив у Миколаєві, який регулярно страждає від ворожих обстрілів. Втім, команду це не налякало, тому виступи пройшли за планом.

Кошовий та Пікалов. Фото: скрін instagram
Кошовий та Пікалов. Фото: скрін instagram

"Днями повернулися з Миколаєва. Вітали наших мужніх захисників із 30-річчям Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Ділимося нашими емоціями, 2 дні – 4 виступи для наших героїв. Дякуємо нашим друзям-артистам, які з нами у наших поїздках, якими небезпечними вони б не були! Боятися має лише ворог!", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" обтягла свій "горішок" і спантеличила заявою: "Приїду додому, примушу працювати".

Також наш портал інформував, Євген Кошовий з "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" прокоментувала поведінку Лободи, Барських та Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари та статус..."